Så funkar Matnatten

Populärt, folkligt och hög gastronomi på gatunivå. Smaka och upplev er stads restauranger.

Utrustad med ett klippkort går Ni runt bland deltagande restauranger och erbjuds ett smakprov på 8-10 krogars signaturrätt. Observera att drycken inte ingår, men kan köpas till om Ni önskar!

Tänk på att restaurangerna har olika förutsättningar för att ta emot gäster på Matnatten. Smakportioner kan därför serveras på olika sätt, allt ifrån utanför restaurangen till vid bord med sittplats.

Matnatten gör succé i Malmö, Växjö, Kalmar och Lund. Därför kan vi med glädje berätta att vi för första gången kommer till Linköping och Göteborg under 2019!

Ni växlar er Tickster biljett mot Ert klippkort innan Ni besöker restaurangerna. Se på respektive stad var och när Ni kan byta ut er Ticksterbiljett mot ett klippkort.

Var köper jag min biljett?

Du köper din biljett på Tickster och detta gör du enklast genom vår hemsida. Du kommer därefter få din biljett per mejl för att sedan byta ut denna mot ett klippkort för din runda.

Var hämtar jag ut mitt klippkort för Matnatten?

För att kunna njuta av kvällen måste Ni först och främst byta ut er köpta biljett mot ett klippkort så att restaurangerna vet att Ni är en Matnattengäst. Detta gör Ni på en angiven plats som kommer att presenteras vid ett senare tillfälle på varje stad.

Vad ingår i min biljett?

I er biljett ingår en matrunda till 8-10 utvalda restauranger, på de olika restaurangerna kommer Ni att få ett smakprov på varje restaurangs signaturrätt. Det är upp till restaurangerna vad de önskar servera, vi uppmanar samtliga restauranger att ha ett vegetariskt alternativ. Observera att dryck inte ingår men kan enkelt köpas till på de olika restaurangerna om det så önskas.

När släpps biljetterna på Tickster?

Cirka två månader innan Matnatten äger rum i er stad släpps biljetter för försäljning. Perfekt för den nyfikne gästen att köpa en biljett i blindo.

Hur vet jag vilka restauranger som ingår i min runda?

Ungefär en månad innan presenteras Matnatten deltagande restauranger och vilken runda de tillhör på vår hemsida.

Hur tar jag mig fram mellan restaurangerna?

Här får Ni tillfället att inte bara smaka på 8-10 olika restauranger utan även se den vackra staden som Ni har valt. Ni kan promenera mellan restaurangerna eller cykla om Ni känner för det. Bara er fantasi sätter gränsen.

Välkomna!