Så funkar Matnatten

Populärt, folkligt och hög gastronomi på gatunivå. Smaka och upplev din stads restauranger.

Utrustad med ett klippkort går Ni runt bland deltagande restauranger och erbjuds ett smakprov på krogarnas signaturrätt. Observera att drycken inte ingår, men köps till om Ni önskar!

Tänk även på att restaurangerna har olika förutsättningar för att ta emot Matnatten gäster, så kan smakprovet serveras allt ifrån utanför restaurangen till vid sittande bord.

Matnatten är glada att i år kunna utöka Matnatten och även göra rundor i Helsingborg, Växjö och Kalmar utöver Malmö och Lund. Ni växlar er Tickster biljett mot Ert klippkort innan Ni besöker restaurangerna. Se på respektive stad var och när du kan byta ut din Ticksterbiljett mot ett klippkort.

Var köper jag min biljett?

Du köper din biljett på Tickster och detta gör du enklast genom vår hemsida. Du kommer därefter få din biljett per mejl för att sedan byta ut denna mot ett klippkort för din runda.

Vad ingår i min biljett?

I din biljett ingår en matrunda till 8-10 utvalda restauranger, på de olika restaurangerna kommer du att få ett smakprov per plats. Observera att dryck inte ingår men det är enkelt att köpa till på de olika restaurangerna om det så önskas.

Var hämtar jag ut mitt klippkort för Matnatten?

För att kunna njuta av kvällen måste du först och främst byta ut din köpta biljett mot ett klippkort så att restaurangerna vet att du är en Matnattengäst. Detta gör du på en angiven plats som kommer att presenteras vid ett senare tillfälle på varje stad.

Hur vet jag vilka restauranger som ingår i min runda?

Genom att klicka dig in på din valda stad kan du se vilka restauranger som ingår i varje stad och runda.

Hur tar jag mig fram mellan restaurangerna?

Här får du tillfället att inte bara smaka på 10 olika restauranger utan även se den vackra staden som du har valt. Du kan promenera mellan restaurangerna eller cykla om du känner för detta. Det är bara din fantasi som sätter gränser.

Välkomna!