Lund FREDAGEN den 19 oktober 2018

Den 19 oktober 2018 är det dags igen, mer information om biljettsläpp kommer inom kort.

Lund Fredagen den 20 oktober 2017

DELTAGANDE RESTAURANGER 2017

INFO LUND

Utrustad med ett klippkort går Ni runt bland deltagande restauranger och erbjuds ett smakprov på krogarnas signaturrätt. Ni växlar in er ticksterbiljett mot ett klippkort på Lunds Saluhall mellan 12.00 och 19.00 under fredagen. Observera att drycken inte ingår, men köps till om ni önskar. Totalt ingår 10 smakprov/ klippkort.

Tänk även på att restaurangerna har olika förutsättningar för att ta emot Matnatten gäster, så kan smakprovet serveras allt ifrån utanför restaurangen till vid sittande bord.

Var hämtar jag ut mitt klippkort?

På själva Matnatten den 20 oktober hämtar ut ert klippkort inne på Lunds Saluhall på Mårtenstorget 1. Där kommer vi att stå från 12:00-19:00 och byta ut era Ticksterbiljetter till klippkorten.

OBS! Öppettiderna

Ta en extra kik på restaurangernas öppettider då dem skiljer sig åt. Vissa stänger tidigare än andra och vissa öppnar senare så kolla in det extra noggrant så ni inte missar en restaurang.

 
Hur tar jag mig runt?

Inte nog med att Ni får testa på 10 olika restauranger på en och samma kväll så får ni även möjlighet att se Lunds fantastiska arkitektur och stad. Vill ni gå eller cykla? Det är upp till er, här är det bara fantasin som sätter gränser!